• Locatie Blok 59
  • Impressie Blok 59
  • Locatie Blok 59 gezien vanaf Rieteiland Oost
  • Impressie Blok 59 gezien vanaf Rieteiland Oost

Over blok 59

Blok 59 ligt op een super plek op de Zuidoever van Haveneiland Oost, tegenover Rieteiland Oost en de tennisclub aldaar. In Blok 59 kon men kiezen voor een kavel aan de waterkant, één van de rustige zijstraten, of aan de gezellige ‘stadse kant’ (Jan Vrijmanstraat). De laatste twee in verkoop zijnde kavels zijn tuinkavels en liggen op het groene binnenterrein van Blok 59. De pluspunten op een rijtje:

1. Helemaal van mij, alle vrijheid
Blok 59 is royaal opgezet met flinke kavels met tuin.  Alle kavels hebben hun eigen zonnige kanten en hun eigen beleving van ruimte, groen en zonlicht. Kijk goed waar je wilt zitten in het plan.

2. Maak het zo gek als je wilt….
Binnen de bouwvoorschriften en de grenzen van je kavelpaspoort kun je bouwen wat je wilt. Jij bent opdrachtgever en dus de baas over eigen ontwerp en budget. Parkeren doe op eigen terrein. Afhankelijk van het kavelpaspoort, doe je dat bij je voordeur of juist achter in de tuin. Op een aantal kavels kun je 2 parkeerplaatsen maken! Bezoekers kunnen gemakkelijk in de omliggende straten openbaar parkeren.

3. Veel ruimte
Blok 59 ligt op het meest oostelijke puntje van het Haveneiland Oost, met weinig doorgaand verkeer. Borrelen en spelen kan dus ook prima met de buren op de Nico Jessekade, in de Jan Vrijmanstraat of in de tussenstraatjes. Maar je kunt natuurlijk ook, lekker privé in je eigen achtertuin zitten.

4. Inspiratie nodig?
De ontwerpen uit het digitale bouwboek kun je als je wilt als uitgangspunt nemen en helemaal aanpassen op jouw budget en jouw wensen. Maar dat hoeft natuurlijk niet.

 

KIES JE KAVEL

nieuws

Alle kavels zijn verkocht

Alle kavels van blok 59 zijn inmiddels verkocht. Lees meer >

Start verkoop laatste twee kavels.

De verkoop van de laatste twee kavels in Blok 59 gaat van start! Kavel 67 en kavel 68 liggen naast elkaar, in het midden van het blok, en vormen het... Lees meer >